Nobelpristagaren Kazuo Ishiguro

Nobeltider igen. Jag tycker det är lika roligt varje år att se vem som får priset i litteratur. Jag får nog villigt erkänna att jag inte är jättebevandrad i årets litteraturpristagare Kazuo Ishiguro, mer än att han är Japan. Jag känner till några av titlarna när jag kollar men den enda som jag har nån direkt kunskap om är Återstoden av dagen. Jag måste nog ta och läsa någon av hans böcker för att se om jag tycker att han är värd det där priset egentligen. För övrigt i livet har jag faktiskt precis skaffat mig en ny cykel, det blev en elcykel från Elcykelvaruhuset. Jag har tänkt mig att den ska vara fullt tillräcklig som transportmedel för mig hädanefter. Lite motion får man ju även fast den har motor och framförallt kommer jag ju få massor av frisk luft på köpet!

En bok och ett höstlöv

Leave a Comment

Filed under Böcker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *